skip to Main Content

NEO koers

Bekijk hier de actuele NEO cryptocurrency koers. Wanneer je in bekende cryptocurrencies wilt beleggen is Plus500 een goede keuze. Bij deze broker kan je de mogelijkheden namelijk onbeperkt uitproberen met een demo. Klik hier om te handelen in cryptocurrencies bij Plus500. CFD service. 86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

24H Range -
/

Neo Koers

De mogelijkheden voor een belegger of investeerder zijn sinds enkele jaren fors uitgebreid. Dat is in de eerste plaats te danken aan de opkomst van de cryptocurrency. Hedendaags bestaan er duizenden cryptocurrencies.

Deze digitale munteenheden hebben elk hun eigen koers. Logischerwijs fluctueert deze koers elke dag, elk uur en elke minuut. Dankzij slim handelen is het mogelijk om hier (veel) geld mee te verdienen.

Eigenlijk zijn de cryptocurrencies sinds 2009 aan een bizarre opkomst bezig. In 2008 werd de Bitcoin gelanceerd door een anoniem persoon en sindsdien lijkt er geen einde aan te komen. De Bitcoin heeft de magische grens van 10.000 dollar per Bitcoin gepasseerd.

Ook andere digitale munteenheden profiteren hiervan; de koers van sommige munten is in 2017 zelfs met 3000% gestegen! Voor investeerders, beleggers, particulieren en bedrijven kan het dus erg lonend zijn om te investeren in cryptocurrency. Op dit moment zijn er vele interessante en potentiële valuta, waaronder de Neo.

Aziatische landen

Neo is een uitwerking van een Chinees bedrijf en heeft derhalve een groot marktaandeel in China en andere Aziatische landen. In basis is Neo de opvolger van Antshares; een cryptocurrency die gebaseerd is op de welbekende blockchain technologie. Deze technologie zorgt voor de huidige marktwerking met de vele verschillende cryptocurrencies.

Hierboven gaven we al aan dat Neo ook gebaseerd is op de blockchain technologie. Als we dieper inzoomen op deze valuta, zijn er toch enkele belangrijke aanpassingen gedaan aan de blockchain technologie.

Neo maakt namelijk, net zoals Ethereum, gebruik van de zogeheten NeoContracts. Dit is geprogrammeerde data waarmee afspraken geprogrammeerd kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld een afspraak tussen bedrijf A en bedrijf B zijn.

Als bedrijf A 1000 stuks van product Y weet te verkopen, krijgt bedrijf B een commissie van €1000. In het niet-digitale leven kan zo’n afspraak op meerdere manier teniet worden gedaan. Het is tenslotte heel simpel om hiermee te frauderen of iets dergelijks.

Als deze afspraak met behulp van een NeoContract wordt geprogrammeerd, staat de afspraak vast. Niemand kan hier iets aan veranderen. Mocht bedrijf A voldoen aan de afspraken, zal bedrijf B, middels de digitale valuta, de afgesproken commissie ontvangen.

Met behulp van de NeoContracts is het dus mogelijk om afspraken op voorhand te programmeren. Op die manier ontstaan er duidelijke afspraken en kan er niet gefraudeerd worden.

Koers

De Neo koers is afhankelijk van vele factoren, zoals elke cryptocurrency beïnvloed wordt door bepaalde factoren. Een groot voordeel van de Neo is echter dat deze valuta door de Chinese overheid gestimuleerd wordt. De verwachting is daardoor dat op termijn de koers omhoog zal gaan. Dat komt des te meer ook doordat Neo, samen met Ethereum, een unieke positie heeft binnen de blockchain technologie.

Ook bij deze digitale munteenheid geldt dat er altijd een risico om de hoek komt kijken. Het is namelijk ook mogelijk dat de Neo koers flink daalt, waardoor je geld verdampt. Wij raden daarom te allen tijde aan om voorzichtig om te gaan met het investeren in digitale valuta. Hou er altijd rekening mee dat je geld ook verloren kan gaan!

There is something wrong with the API Back To Top